یک روزنامه نگار هندی حوادث پس از انتخابات ریاست جمهوری ایران را نتیجه تضاد میان منافع گروه منتسب به اشرافیت و عامه مردم دانست و گفت که رقیبان احمدی نژاد در انتخابات رئیس جمهوری، نمایندگان طیف اشرافیت جامعه و زمین داران بودند.
"احمد جاوید" سردبیر روزنامه اردو زبان "هندوستان اکسپرس" روز دوشنبه در مصاحبه اختصاصی به ایرنا گفت: رهبرانی همچون احمدی نژاد و یاران نزدیک وی از طبقه متوسط و حتی عادی مردم و به ویژه از میان گروه جامعه زحمتکشان و کارگران به حکومت رسیده اند.
وی معتقد است: نسل جدید رهبری ایران، نتیجه مثبت انقلاب اسلامی است که در سال 1979 میلادی به رهبری امام خمینی (ره) صورت گرفت. این حکومت ثمره آن انقلابی است که یک نظام اسلامی را پایه گذاری و به اجرا در آورد.
این روزنامه نگار هندی که تحولات سیاسی جمهوری اسلامی ایران را از نزدیک دنبال می کند و تاکنون مقاله های زیادی در ارتباط با مسائل ایران به چاپ رسانده، در ادامه این مصاحبه اظهار داشت: انقلاب اسلامی ایران باعث شد که مردم پایین جامعه در بخش فراگیری علم و دانش حضوری موفق داشته باشند و برای مساوات و برابری در جامعه صدای خود رااز طریق رای خود بلند کنند و این دگرگونی را گروه های وابسته به طبقه بالای جامعه جمهوری اسلامی ایران بر نمی تابند.
جاوید گفت: تقابل سیاسی که اکنون در جمهوری اسلامی ایران جریان دارد، مبتنی بر اندیشه های عقلانی نیست بلکه از نوع برخوردهای ناشی از قدرت طلبی و تسلط است که البته به نظر می رسد، ریشه های این برخورد و تضاد خیلی عمیق است در حالی که این تقابل ها و تضادها ،عادی به نظر نمی رسد.
این مقاله نویس هندی افزود: در تاریخ 30 ساله جمهوری اسلامی ایران، احمدی نژاد برای اولین بار برای کشاورزان، صاحبان بنگاه های کوچک و نیز معلمان تسهیلات گسترده رفاهی و مالی و بانکی فراهم کرد و با اعطای وام آسان وبا اقساط بلند مدت و کم بهره ، زمینه تحصیل فرزندان گروه عقب مانده جامعه را مهیا ساخت.
وی اضافه کرد: از سوی دیگر سیاست های سرسختانه احمدی نژاد در قبال کشورهای غربی به ویژه آمریکا به زیان سرمایه داران و بازرگانان بزرگ تمام شده و همین امر باعث گردیده که آنان در جبهه مخالفان رئیس جمهوری ایران قرار گیرند.
جاوید در ادامه مصاحبه گفت: احمدی نژاد برای اداره حکومت از نخبگان طبقه متوسط و پایین جامعه استفاده کرد که به رغم اهلیت، صلاحیت و قابلیت آنان گروه های منتسب به طبقه بالای جامعه به مخالفت پرداختند چرا که آنان در حاشیه قرار گرفتند.
احمد جاوید در ارتباط با دخالت خارجی در امورد داخلی ایران گفت: شکی نیست که نیروهای خارجی برای دخالت در امور داخلی ایران تلاش می کنند در حالی که در این مقطع از زمان نیز موفقیت های انقلاب اسلامی ایران ادامه می یابد.
وی حوادث پس از انتخابات ریاست جمهوری ایران را بحران سیاسی و گسترده خواند و ابراز امیدواری کرد که این بحران بزودی حل خواهد شد زیرا قوای سه گانه و ارتش و سپاه جمهوری اسلامی ایران که حاصل پیروزی انقلاب اسلامی است همچون نظام های سیاسی آمریکا و هند، مستحکم ، نیرومند و ثابت است.